Logga

Logga

lördag 3 januari 2015

Information

Behöver du en träningsutmaning? Då har du kommit rätt!


På Gymnastics Bootcamp får du träna som en gymnast med erfarna gymnastiktränare i en riktig välutrustad gymnastikhall. Det blir svettigt, tufft och riktigt roligt!

Vi vänder oss till vuxna, både nybörjare, vältränade, otränade och fd. gymnaster - träningen passar alla och anpassas efter din nivå!

Vi provar på gymnastikens alla redskap, med den artistiska gymnastiken som grund. Det innebär mycket funktionell styrka med kroppsvikt, och träning av bl.a. balans, koordination, spänst och explosivitet.



Redskapen vi tränar är fristående (matta), bom, båda varianterna av barr, hopp, räck, ringar och mycket mer. Vi använder oss även av luftgolv (tänk hoppborg), tumbling, som är ett studsigare golv, och provar på trampolin.

Du får personliga tips och vi tar hänsyn till dina individuella mål om du t.ex. vill klara ett par uppdrag (pullups), göra snygga kullerbyttor, förbättra ditt handstående, eller lära dig en salto.

Fokus är att du ska bli starkare, vigare och förbättra din kroppskontroll så att du kan testa massvis med roliga gymnastikövningar och volter om du vill!



..och du som nu tänker, "ja det vore kul men jag kan INGENTING av detta, det är nog för svårt för mig..". STOPP - du kunde inte ha mer fel!

Anmäl dig, ha kul med oss, och du kommer om ett par veckor ha klarat saker du inte hade en aning om att du kunde!



Kostnad:
ca 1 750 kr för ditt första camp (linne ingår, priser varierar något beroende på träningstider)
ca 1 250 kr för nästkommande om du kör fler

Faktura skickas ut i samband med kursstart.

Datum:
Nya datum publiceras inom kort. Du kan anmäla intresse så länge.

Tider:
Våra grupper tränar en till tre gånger i veckan, oftast kl 19:00 eller senare, alltid 1,5-2 timmar.

Våra tävlingsgymnaster har prio i hallen, därför tränar vi efter dem. 

Gymnastics SUMMER Bootcamp!
Ett intensivt gymnastikläger för vuxna ägde rum både 2015 och 2016 - en succé som återkommer!

All Star Open
Varje termin har vi chans att mäta våra krafter och tävla i styrka och smidighet. Vi tävlar tillsammans och har riktigt kul, och får bra mätvärden för att följa vår utveckling som gymnaster. Alla kan vara med i denna tävling! Vi har ofta en styrkegrupp för att toppa formen veckorna innan :-)

Plats:
Åkeshovshallen, där vi tränar hos All Star Gymnastics, Bergslagsvägen 60, Stockholm

Kommunikationer till Åkeshov:
Det finns parkeringsplatser och parkeringshus i närheten. Tunnelbanans gröna linje mot Vällingby/Hässelby Strand stannar vid Åkeshov, ett par minuter från hallen. Hallen ligger intill Åkeshovs simhall och syns från T-banan.

Frågor?
Maila vix(at)live.se



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar