Logga

Logga

söndag 3 maj 2015

GYMNASTICS SUMMER BOOTCAMP!! INFO & ANMÄLAN!

OBS!!! TVÅ LEDIGA PLATSER! Du kan även anmäla dig till vårt första 6-veckors Bootcamp hösten 2015!



Ska barnen på läger i sommar? Men du då? Nu behöver du inte vara avundsjuk längre för här har du chansen! 

Vi arrangerar ett gymnastikläger för vuxna - gymnastikhallen är vår hela helgen! Vi kommer förutom att köra alla våra gymnastikredskap se till att leka, bada, grilla och ha kul tillsammans, precis som det ska vara på läger!

Du väljer själv om du deltar på hela lägret eller delar utav det. Hela lägret kostar 1 900 kr, delar kostar 500 kr per Workshop. 

START: Fredag 31/7 kl. 16:00
SLUT: Söndag 2/8 kl. 17:00
PLATS: JG-hallen i Viksjö, Järfälla (Stockholm)
LOGI: Golvet i hallen för 100 kr. Hotell finns i närheten för den kräsne :-)

WORKSHOP 1 Fredag 16:00 - Handstående & Gymnastisk styrka:
Vill du stå länge på händer? Gå på händer? Hitta och jobba på dina svagheter för ett snyggare handstående? Här är workshopen för dig! Utöver att grundligt gå igenom handstående fokuserar vi på gymnastikens grundpositioner och gymnastisk styrketräning. Du får massor av inspiration att ta med hem till gymmet/boxen!

WORKSHOP 2 Lördag 9:00 - Redskap grunder:
Vi tar oss an redskapen som används inom den artistiska gymnastiken. Vi går igenom grunder på fristående(matta), bom, barr, hopp, ringar, räck och den styrka och stretch som krävs för att avancera och utveckla sina färdigheter.

WORKSHOP 3 Lördag 14:00 - Trampolin grunder:
Här ska vi hoppa trampolin för glatta livet. Du lär dig grunderna och din kroppskontroll och -spänning får en riktig utmaning. Vi använder oss av stora trampoliner och trampolin-track och landar i mjuka gropmattor. Räkna med träningsvärk!

WORKSHOP 4 Söndag 9:00 - Redskap fortsättning:
Nu går vi mot mer avancerade övningar på redskapen, lägger till tumbling och luftgolv, och för dig som redan bemästrar grunderna blir det här riktigt kul. Du som gått Workshop 1-3 fortsätter att utvecklas på din nivå och får se vad som är nästa steg. Kanske ett nytt träningsmål tar form? Vad sägs om en salto eller handvolt?

WORKSHOP 5 Söndag 14:00 - Trampolin fortsättning:
Allt kul vi har lärt oss blir såklart ännu roligare när vi får släppa loss och kan landa mjukt i en grop. I Workshop 5 testar vi mer avancerade övningar på trampolin t.ex. volt med skruv. Även här fortsätter du som gått Workshop 1-4 att få utmaningar utefter din nivå.


Vad väntar du på? Fyll i anmälan nedan för intresseanmälan. Du får mer info och bekräftar din plats senare. Vi tillämpar "först till kvarn".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar